De kennel

"De liefde van een lab is onbetaalbaar"

Mijn naam is Simone Visser en woon samen met mijn man tussen een roedel heerlijke labradors! Sinds 1998 besteed ik het grootste deel van mijn vrije tijd aan mijn honden. Sinds 2001 bestaat de kennelnaam "v.d Jabolkeshut". De naam van de kennel is ontstaan door de eerste 2 bruine labjes, Jail en Bolke. Ongeveer twee keer per jaar is er bij ons een nestje, dat volledig in huis opgroeit. Alle honden en de 2 katten verblijven ook gewoon in huis. De pups worden goed gesocialiseerd, groeien in huis op waardoor de dagelijkse dingen al normaal zijn, ook gaan ze met de enting mee in de auto, dan hebben ze dat ook al een keer meegemaakt.

Als één van de honden niet geschikt is als ouderdier, dan blijft deze hond gewoon als gezellige huishond. Dagelijks geniet ik van de gezelligheid, boswandelingen, zwempartijen, shows en alle andere dingen die ik met mijn viervoeters onderneem...

Uiteraard ben ik lid van de Labrador Kring Nederland (LKN) en de Nederlands Labrador Vereniging (NLV) en houdt me aan de eisen van hun regelementen.

Voor meer informatie kijk op www.labradorkring.nl www.nederlandselabradorvereniging.nl

 


 

Simone Visser,

Driekoningenweg 3,

7075 DX Etten,

tel: 0315-329519 / 06-18953021

e-mail: info@jabolkeshut.nl