Even voorstellen ...

Ik ben Simone Visser. Ik ben van huis uit altijd opgegroeid met dieren, er was dan ook altijd een hond bij ons gezin, mijn droom was vroeger een gymzaal vol honden. Nou een gymzaal vol is natuurlijk niet te doen maar heb inmiddels 13 labradors waar ik dagelijks van geniet. Met de labradors die geschikt zijn ga ik naar shows en fok er af en toe een nestje mee geheel volgens de regels van de NLV (Nederlandse Labrador Vereniging) en de LKN (Labrador Kring Nederland). Vanaf 2001 ben ik dan ook in het bezit van een door de Raad van Beheer goed gekeurde kennel. Doordat ik het trainen met eigen honden altijd erg leuk vind ben ik cursussen gaan volgen op kynologisch gebied. Zo heb ik eerst de cursus KK1 (Kynologische Kennis) gevolgd. Later heb ik in Opleidingsinstituut Barneveld Ethologie hond gevolgd en de opleiding Kynologisch instructeur. In januari 2005 is hondenschool "de Brede Kwispel" gestart.

Inmiddels is de hondenschool gegroeid en heb naast de hondenschool en oppas ook mijn werk als ziekenverzorgster en natuurlijk de eigen labjes waar ik voor moet zorgen. Gelukkig heb ik veel steun en hulp van mensen die ook opgeleid zijn tot Kynologisch instructeur. Carlos Angenent geeft op de zondagmorgen jachttraining, daarbij trainen we op verschillende lokaties, Carlos heeft zelf 2 Nova Scotia Duck Tolling retrievers. Voor de puppy-cursussen, gehoorzaamheids-trainingen en variatie groepen is Marri van der Linde een actieve instructeur. Zij heeft een groot deel van de gedragtherapie gevolgd. Marri heeft zelf 7 honden en is actief in de opvang en plaatsen voor honden uit het buitenland. Ellen Straub geeft met name puppy en Basis trainingen, zij werkt daarnaast als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Zeddam. Ellen heeft zelf 2 labradors.

De lessen worden gegeven op dinsdag en woensdag avond, op de zaterdag en op de zondag morgen.

Ons doel is dat we een hondenschool hebben waar discipline, gezelligheid en kennis aanwezig is, zodat een ieder er met plezier naartoe gaat. Er wordt gestreefd dat alle cursisten met hun viervoeter slagen voor de gevolgde cursus.


 

Simone Visser,

Driekoningenweg 3,

7075 DX Etten,

tel: 0315-329519 / 06-18953021

SNS 98.37.22.935

e-mail: info@jabolkeshut.nl